Sponsoring

Wilt u ons helpen met het deelnemen aan de Young Solar Challenge? Elke hulp is welkom!

Sponsoring

Ons team bestaat uit leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Arnhem. Omdat ons team volledig uit leerlingen bestaat, kunt u begrijpen dat onze financiƫle middelen beperkt zijn. Wij zijn daarom afhankelijk van sponsors om ons project te kunnen financieren. Wilt u ons sponsoren? Voor kleine donaties kunt u naar onze Steunactie en voor grotere sponsoringen kunt u de hieronder een formulier invullen. We proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Iedere hulp wordt gewaardeerd!

Wij zijn een team van enthousiaste leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Arnhem, die een zonne-boot bouwen voor de Young Solar Challenge. In dit project leren vele aspecten kennen die we normaal niet op een VWO zouden leren, zoals budgetting, houtbewerking, public relations en elektrotechniek. Ook zijn we veel bezig met de energietransitie in dit project.

Als team zijn wij blij met alle hulp die u kan bieden. Ook als het iets kleins is, zullen wij er ontzettend blij mee zijn.

Als dank voor uw hulp kunnen wij u bedrijf adverteren door middel van vermelding van uw bedrijf op onze website, onze social media en onze boot. Wij staan ook volledig open om andere diensten te bespreken met u als tegenprestatie voor uw steun. Heeft u hier vragen over? U kunt onze altijd bereiken via e-mail.